in

Продовжує лунати українська коляда

У неділю після Різдва Христового парафіяни персональної Парафії для українців католиків візантійського обряду Римської Єпархії знову мали змогу оглянути живий вертеп – традиційний Різдвяний Театр, який так збагачує наші різдвяні святкування.

У Вертепному дійстві було яскраво представлена Євангельська подія народження Христа, забарвлена етнічними мотивами. Учасники ( віком від 13 до 19 років) вдало відтворили традиційний український сценарій.

Image Ніжність пастушків та хлопчини звіздаря, щирість ангела, благородність царів, суворість Ірода та воїна, непримиренність смерті, моторність чорта додали всім Різдвяної радості, відчуття свята, а разом з тим нагоду ще раз роздумати над величчю Таїнства Воплочення Божого Сина і Його любові до нас.

По при свій гарний зміст, прекрасну постановку цей вертеп був незвичайним. Його поставили учні суботньої школи для українців «Престиж», яку очолює пані Image Тетяна Кузик. Великий вклад у приготування внесла пані Лілля Білик. Духовним опікуном приготувань вертепу був о.Андрій Чорненко, сотрудник парафії.

Учні цієї школи –  це діти, які походять з різних куточків України. Вони, з власної ініціативи, збирались при парафії, приготовляючись до виступу. Це добрий початок. Благослови їм Боже і надалі.

Прес-служба УГКЦ  в Італії

http://www.chiesaucraina.it

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Ucraini di nuovo al voto per le presidenziali

Українці повертаються до урн, щоб обрати нового Президента