in

С.Берлусконі пожартував про намір влаштовувати “бунга-бунга” по всій Італії

За словами Берлусконі, він зареєстрував “бунга-бунга” як бренд.

Прем’єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі пожартував, що в перспективі буде влаштовувати “бунга-бунга” – назва, під якою стали відомі оргії в його особняках – по всій Італії. Про це повідомляють британські ЗМІ, передає РБК.

“Я зареєстрував “бунга-бунга” як бренд і тепер можу використовувати його у всіх провінціях Італії”, – заявив він на конференції, присвяченій імміграційному кризи в країні, на якій були присутні губернатори всіх 20 італійських регіонів.

Жарт прем’єра обурила опозиційних депутатів: за їхніми словами, заява політика недоречна і ганебна в даній трагічній ситуації, коли до Італії ринув потік біженців з охопленої війнами Північної Африки і на тлі недавньої загибелі більше 100 іммігрантів з Тунісу, чиє судно затонуло на шляху на європейську державу .

Відзначимо, що, судячи з усього, італійський прем’єр досить легко ставиться до судового розгляду у відношенні нього. Так, він не з’явився на засідання у своїй справі, яке повинно було пройти 6 квітня. У результаті розгляд вирішили відкласти до 31 травня.

Нагадаємо, прем’єр-міністра підозрюють у сексуальних зв’язках з неповнолітніми повіями, а також перевищенні службових повноважень.

Сам С.Берлусконі заперечує всі звинувачення, заявляючи, що ніколи в житті він не платить за секс. За словами С.Берлусконі, процес не має під собою жодних інших підстав, крім політичного замовлення.

 

http://www.rbc.ua

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Ціна українки на італійському ринку праці

Ліппі остаточно відмовився від пропозиції очолити збірну Україну