in

Сучасна модель майже на чверть худіша за звичайну жінку

Двадцять років тому середньостатистична фешн-модель була худіша за звичайну жінку на 8%, а нині різниця в вазі між ними становить 23%.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Індекс маси тіла більшості манекенниць відповідає анорексії, заявляє журнал PLUS Model Magazine, вимагаючи покласти край пропаганді “худого ідеалу”.

Для наочності видання представило оголені фото 28-річної моделі plus size Каті Жаркової та моделі з еталонними нині параметрами, пише Fashion Time.ru.

“Щодня нас бомбардують рекламою скидання ваги, багато разів на день, бо це багатомільярдна індустрія, що наживається на страху бути жирними”, – говорить головний редактор журналу Меделін Фігероа-Джонс, пише The Daily Mail.

“Ніхто не передбачений бути хирлявим, наші тіла гарні, й ми зараз не говоримо про здоров’я, бо не кожна худа людина – здорова”, – каже вона.

Десять років тому моделі plus size носили одяг 12-18 розмірів (російський 46-52). Сьогодні ж середній розмір пишних моделей варіюється від 6 до 14 (російський 40-48).

50% сьогоднішніх жінок носять 14 розмір та вище, але більшість стандартних магазинів продають одяг до 14 розміру, констатує журнал

 

http://life.pravda.com.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українське Різдво на крайньому італійському Півдні

Катерина Жаркова – модель із 50 розміром (ФОТО)