in

Італія та Угорщина збільшили квоти для українських перевізників

Українські міжнародні перевізники, що протягом поточного року ефективно використовували свою квоту дозволів Італії та Угорщини, отримали можливість збільшити їх кількість. Таке рішення було прийняте Робочою групою з розподілу італійських та угорських дозволів, передає прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку.

За підсумками роботи в січні-жовтні 2010 року квоти італійських універсальних (IT 100, IT 130, IT 150) дозволів збільшені 186 українським перевізникам до рівня 88,3% від їх загальних квот. Квоти угорських універсальних (HU 120, HU 130) дозволів збільшені 95 українським перевізникам до рівня 83,3% від їх загальних квот.

Робочою групою також прийнято рішення, відповідно до якого в перевізників, які на початок року мали лише один комплект дозволів Італії (універсальних), Угорщини (транзитні) і не використали його протягом поточного року, цей комплект буде забрано для перерозподілу серед інших перевізників.

Нагадаємо, Україна та Угорщина домовились про взаємний обмін додатковими дозволами на вантажні перевезення на 2010 рік. Це закріплене в протоколі змішаної українсько-угорської комісії по міжнародному автомобільному транспорту, який було підписано 28 жовтня в Мінтрансзв’язку.

 

Джерело

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

За звинуваченнями України у корупції на Євро-2012 стоїть Італія?

Фіні : “Дітям слід надавати італійське громадянство за спрощеною схемою”