in

Тест італійської для отримання карти на проживання

Почався прийом перших тестів на знання італійської мови, віднедавна необхідних для отримання довготривалого дозволу на проживання

Тестування італійської мови для одержання довготривалого дозволу на проживання проводяться в державних школах. Зміст питань відмінний у різних навчальних закладах, бо вони встановлюються спеціальною комісією, сформованою з директора та не менше двох викладачів італійської мови.

 

Міністерство освіти, дало комісіям вказівки, що повинні забезпечити однаковість тестів по всій Італії. Іспит триватиме шістдесят хвилин. Він складається з трьох частин, і передбачає розуміння розмовної мови, читання та письмо. Екзаменованому, наприклад, можуть запропонувати прослухати запис діалогу, або прочитати газетну статтю, а потім пояснити, що він зрозумів. Для визначення рівня письмової мови, можуть запропонувати написати на італійській мові листівку друзям або заповнити бланк. Щоб пройти тестування, слід набрати вісімдесят із ста балів.

Ті, хто подолають тестування, за наявності усіх інших реквізитів, зможуть подавати запит на отримання дозволу на проживання ЄС на довгий період, інші, повинні повернутися до книжок, та спробувати свої знання ще раз.

Ельвіо ПАСКА,

переклад Маріанни Сороневич

Читайте також:

Почався прийом тестів на знання італійської мови для отримання довготривалого дозволу на проживання


Зразок іспиту італійської мови для отримання карти на проживання

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 3]

Італія продовжуватиме миротворчу місію в Афганістані

Радість різдвяного спілкування у К’яварі