in

Повернення в Україну за „Декретом флуссі”

Ні для кого не є секретом, що усі працівники, які користуються „флюсами”, вже багато років нелегально працюють на території Італії і таким чином намагаються вийти із тіні та легалізувати своє становище у країні. За
свідченнями наших читачів, це також добре знають і працівники кордону, – українського та італійського, – проте по-різному ставляться до людей, які повертаються на батьківщину із простроченою візою.

Італійські прикордонники випускають нелегалів із країни, не створюючи зайвих проблем, роблячи вигляд, що не помітили порушення закону. Хіба коли наші жіночки, сподіваючись задобрити – підкупити представника італійської влади, залишають у паспорті невеликі суми грошей.

Попереджаємо усіх, що цього робити категорично не можна! Італійські прикордонники суворо ставляться до випадків підкупу, адже у випадку викриття їм загрожує звільнення та суворе покарання.

На українському кордоні ситуація є кардинально іншою. Вкладання 10 – 20 євро за обкладинку паспорта тут радше правило, ніж виняток.
Не відомо, хто розпустив чутку, що українські прикордонники можуть поставити громадянам України, що повертаються на Батьківщину, депортацію, чи іншу помітку, з якою вони не зможуть відкрити в’їздну робочу візу до Італії. Проте ця інформація на руку корумпованим працівникам кордону. Українські нелегали таким чином часом позбуваються сотень євро. Пам’ятайте, українські прикордонники не можуть поставити у паспорт жодної позначки, крім штампу із датою про повернення у країну.

Якщо у вас безпідставно вимагають пред’явити паспорт після проходження паспортного контролю, спробуйте спитати у службовця його прізвище та посаду. Зазвичай, у такому випадку потреба додаткових „перевірок” тоді відпадає. Просимо вас повідомляти у редакцію про випадки корупції на українських кордонах. Ваша інформація буде ще кориснішою, якщо повідомлятимете особисті дані корумпованих працівників. Ми передаватимемо цю інформацію до посольства України в Італії та антикорупційних організацій України.

Про випадки перевищення службових повноважень ви можете також повідомляти за
телефонами довіри прикордонної служби: (+38 044)271-85-65,
(+38 044) 271-89-63.

Допоможемо Україні стати цивілізованою країною!!!


РЕДАКЦІЯ

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Повернення в Україну у рамках проекту “Між містами Європи” у Реджо Емілії

В Італії передбачається 5 мільйонів хворих на грип