in

За звірства у будинку перестарілих заарештовано українця

У Санремо заарештовано 7 осіб, ще 15 перебувають під слідством за жорстоке ставлення до людей у будинку перестарілих у “Borea e Massa”.

ВІДЕО

Людей похиллого віку били, обзивали, прив’язували до ліжок, погано доглядали. У кількох випадках поліцейські вважають підозрілими причини смерті двох осіб. Так описують життя в будинку перестарілих “Borea e Massa” у Санремо, у якому живуть 42 перестарілих. У звітах поліції умови їх проживання були названими «безпрецедентними і шокуючими».

Після перегляду відео зйомки прихованою камерою та аудіо записів, судді винесли постанову про арешт 7 осіб, ще 15 перебувають під слідством. Директор будинку перестарілих Росальба Насі, утримується під домашнім арештом. У справі фігурують італійці, румун, полька та українець, п’ятидесятирічний Ігор Т, який постійно живе в Таджа.

Бабусь жорстоко кидали на ліжку, у деяких випадках прив’язували, били і ображали, ставилися до них, як до тварин.

У слідчих викликали підозри причини смерті двох жінок у 2005 та 2006 роках. Одна із них померла від інсульту в наслідок травми голови, інша – від отримання завищеної дози ліків. Прокурор Марія Паола Марралі, яка займається цією справою, вважає що «Після трьох років тяжко визначити чи причиною смерті були природні причини, все ж ми спробуємо знайти причинно-наслідковий зв’язок».

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

За звірства у будинку перестарілих заарештовано українця (ВІДЕО)

У Римі підтримали висунення Тимошенко на Нобелівську премію