in

“Тайммен”: Як підлітки змінюють хід історії України у книзі Дмитра Зіненка

Час – це одна з тих фізичних величин, яку поки що не піддається контролю, але у новій книзі Дмитра Зіненка «Тайммен» підлітки Яр та Міо отримують можливість подорожувати крізь час завдяки високотехнологічному пристрою та надприродним здібностям. Їхня місія – змінити історію України на краще, аби запобігти війні, яка триває сьогодні.

Автор книги, Дмитро Зіненко, поділився, що ідея написати повість з’явилася у 2021 році, коли він вирішив взяти участь у конкурсі на платформі Book.net. Метою Дмитра було створити твір, який би сприяв боротьбі з російською пропагандою.

«Коли я написав твір, мене забанили на платформі через те, що я показав російських агресорів у негативному світлі та викривав їхні злочини. Виявилося, що платформа, хоч і українська, була частиною російського ресурсу. Мене звинуватили в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі, але в той час на Донбасі вже велися бойові дії. Це було незрозуміло, але саме ця історія стала основою для книги “Тайммен”», – розповідає Зіненко.

У книзі головні герої, Яр і Міо, мандрують у часі, намагаючись відвернути російську агресію проти України. Вони занурюються в ключові моменти історії, рятують видатних українських діячів, таких як Кузьма Скрябін та В’ячеслав Чорновіл, і змінюють хід подій, щоб війна не почалася. Завдяки їхнім зусиллям, Чорновіл стає першим президентом України, що значно впливає на подальшу історію країни.

«Тайммен» – це перший роман Дмитра Зіненка, на написання якого він витратив близько двох років. Книга має 228 сторінок і вийшла тиражем у 70 екземплярів. Ця захоплива історія про те, як підлітки можуть змінити долю України та зупинити війну, стала переможцем у номінації «Дорослі для молоді» на конкурсі «Молода КороНація».

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українські воїни відбили наймасовішу атаку дронів на Київ

Де і як в Італії відзначатимуть День Незалежності України у 2024 році